En el maquillatge hi ha moltes perfeccions i contrasts entre diferents colors i també  podem fer diferents efectes. Hi han diferents estils per maquillar-te. Hi han diversos tipus de maquillatge, els que més ens agraden són: el maquillatge baking, contouring i strobing.

 

  1. Baking: La tècnica del baking, és quan predomina l’iluminador i  el highlight. Aquests dos productes fa que iluminin més les zones de la cara “menys vistes” com la part inferior de la cella, els pòmuls, la punta del nas i el llagriamal. Cuan fiques iluminador al llagrimal fa que tinguis una mirada més intensa i et fa els ulls més grans.
  2. Conturing: És un tipus de maquillatge que consisteix en barrejar tons clars i tons foscos per donar un aspecte més esterelitzat. Amb aquest tipus de maquillatge podem aconseguir, resaltar les parts de la nostre cara que ens agradin més i “amagar” o disimular les que no ens agradin tan.
  3. Strobing: Podem dir que és un maquillatge més simple. Per aquest maquillatge no necessites tantes coses com les dos anteriors maquillatges. El producte que resalta en aquest tipus és, l’iluminador, que serveix per aportar llum a la cara
  4. Hi han molts més tipus de maquillatge com: el maquillatge de dia, de nit, de novia, dramàtic,artístic, halloween, etc.

 

CONTURING                                             STROBING                                                        BAKING

DE NOVIA                                         MODERN

 

 

 

 

 

DE NIT

 

 

Resultat d'imatges de maquillaje ojos

 

 

També hi ha el maquillatge natural. Amb tons senzills i del to de pell per fer-lo discret però bonic.