En la moda podem trobar mols estils diferents.

Cada any hi han diferents estils de moda, però hi ha anys que es torna a portar el que s’havia portat anys enrrere.

Podem trobar diferents estils:

  1. Casual: Aquest tipus pot ser unes de les més simples ja que pot basarse en uns texans i una sudadera. Pots utilitzar uns texans clars amb una camisa i un cardigan o americana. I per donar-li un toc més formal pots ficar-te uns talons i algun collar i/o pulsera. Una altre opció podria ser uns texans negres amb una sudadera gran còmoda i unes bambes.
  2. Urban: La moda Urban és una de les nostres preferides ja que consisteix bàsicament en anar còmodo/a. Fa anys enrere és basava en anar tot ample, amb aixó vull dir que portaven sudaderes super amples i els pantalons també, molt amples. És un estil que el solen portar els cantants de hip-hop.Avui en dia aquesta moda consisteix en, poder barrejar diferents tipus de peçes de roba. Uns exemples poden ser, portar de la part d’adalt més sportive i uns pantalons i sabàtes més casuals. Un altre outfit podria ser
  3. Sporty: Es tracta de combinar peçes de roba esportives sense deixar d’anar elegant. Això vol dir que amb aquest tipus d’estil et pots posar una faldilla amb unes bambes o un pantaló de xandal amb uns talons.

1- Imatge relacionadaImatge relacionada

2- Resultat d'imatges de moda casual hombre 2019Resultat d'imatges de ropa elegante tumblr mujer

3- Resultat d'imatges de moda sportif hombre tumblrResultat d'imatges de ropa elegante tumblr mujer

(Totes les imatges trobades son agafades d’internet).